Хемиско чистење

експресно машинско чистење во рок од 24 часа

Услуги

Хемиско чистење, перење и пеглање на облека и на други ткаенини

Услуга за одржување на чистота на хотелски и угостителски објекти, бизнис и приватни ентериери

Чистење на сите врсти на ентериер и тапациран мебел(фотелји, столици, кревети, разни гарнитури)

Симнување, перење или хемиско чистење на сите врсти на завеси и нивно поставување

Хемиско чистење, перење и пеглање на облека и на други ткаенини

Перење на сите видови на теписи и стази со наш транспорт до вашиот дом

Сакате да дознаете повеќе?

+389 78 221 802

За нас

Познати сме по висококвалитетните услуги кои ги нудиме во делот на перење на алишта со хемикалии,перење на кебиња, машинско перење на теписи, перење и пеглање на завеси и чаршави.

Локација 1

Општина Кисела Вода ( Расадник )- Ул. Сава Ковачевиќ 49В Ламела 12- Скопје

Локација 2

Ул. Трст Бр.7 - Куманово

Годишно искуство

223 +

Завршени проекти

223 +

Задоволни клиенти

64 +

Ценовник

120 ден.

Перење на капут за само 120 ден.

200 ден.

Перење на сите видови фустани за само 200 ден.

200 ден.

Перење на одела за само 200 ден.

120 ден.

Перење на сите видови на кебиња, јамболии за само 120 ден.

$99.00

Wedding Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Wedding Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Wedding Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Wedding Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Wedding Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Wedding Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Custom Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Custom Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Custom Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Custom Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Custom Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

$99.00

Custom Cake
Ipsum ipsum clita erat amet dolor sit justo sea eirmod diam stet sit justo

Галерија

Контакт

Локација Скопје

Општина Кисела Вода ( Расадник )- УЛ. Сава Ковачевиќ 49В Ламела 12

+389 78 221 802

Локација Куманово

Трст 7 Куманово

+389 70 219 802

Јонас-Јона`С

Општина Кисела Вода ( Расадник )- Ул. Сава Ковачевиќ 49В Ламела 12 - Скопје

Ул. Трст Бр.7 - Куманово

+389 78 221 802

+389 70 219 802

© Jonas-Jonas .Сите права задржани. Изработено од InOne